octombrie 4, 2022

HC Zalau participa la Cupa Slatinei

Competitia amicala va avea loc vineri si sâmbata, la Slatina, unde gruparea zalauana se va duela cu CSM Slatina, SCM Craiova si Dacia Mioveni

rn

Dupa o buna pregatire fizica în cantonament, HC Zalau vrea sa se puna la punct si cu pregatirea tehnico-tactica, astfel ca în perioada urmatoare va sustine o serie de partide de verificare în cadrul unor turnee.
Primul turneu amical din aceasta iarna la care gruparea de sub Meses participa este Cupa “Slatinei”, care va avea loc de vineri si pâna sâmbata, în organizarea celor de la CSM Slatina.
Trei jocuri amicale va sustine echipa lui Tadici la Slatina, iar primul va fi chiar cu echipa locala, vineri, de la ora 12.00. Al doilea joc de verificare va fi tot vineri, de la ora 16.00 când HC Zalau se va duela cu Dacia Mioveni, formatie cu pretentii la promovarea în Liga Nationala, care ocupa primul loc în Seria C din Divizia A1. Sâmbata dimineata, formatia zalauana va întâlni SCM Craiova, echipa în fata careia s-a mai testat în doua jocuri de pregatire si pe finalul cantonamentului de la Cheile Gradistei.
Sa mai spunem ca atât CSM Slatina, cât si SCM Craiova vor fi prezente si la turneul de la Zalau, care va avea loc în perioada 21 – 22 decembrie.
Programul turneului de la Slatina:
Vineri, 14 Decembrie:
Ora 10.00: CS Dacia Mioveni – SCM Craiova
Ora 12.00: CSM Slatina – HC Zalau
Ora 16.30: HC Zalau – CS Dacia Mioveni
Ora 18.30 CSM Slatina – SCM Craiova
Sâmbata, 15 Decembrie:
Ora 10.00: HC Zalau – SCM Craiova
Ora 12.00: CSM Slatina-CS Dacia Mioveni
Ora 13.45: Festivitatea de premiere

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.