februarie 9, 2023

HC Zalau organizeaza editia de iarna a Cupei Consiliului Judetean Salaj

Vineri si sambata, in Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” are loc un turneu de pregatire organizat de HC Zalau, la care mai participa SCM Craiova, CSM Slatina si Universitatea Cluj

rn

In preajma Sarbatorilor de Iarna, HC Zalau se pregateste intens pentru a doua parte de campionat, iar si la finalul acestei saptamani, gruparea de sub Meses va sustine trei partide amicale. Acestea vor avea loc in cadrul turneului amical de la Zalau, este vorba de Cupa “Consiliului Judetean Salaj” care va avea loc vineri si sambata, in Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”.
Trei echipe din Liga Nationala au fost invitate la aceasta competitie amicala, Universitatea Cluj, SCMU Craioa si CSM Slatina, ultimele doua formatii participand si la turneul de saptamana trecuta, de la Slatina, care a fost castigat de HC Zalau.
Turneul amical de la poalele Mesesului va debuta vineri dimineata, cu partida dintre HC Zalau si SCM Craiova, programata de la ora 09.00, dupa care de la ora 10.45, pe semicerc vor intra CSM Slatina si Universitatea Cluj. Tot vineri, de la ora 16.00, va avea loc partida dintre Universitatea Cluj si SCM Craiova, iar ultimul joc al zilei va fi cel dintre HC Zalau si CSM Slatina, programat la ora 17.30.
Sambata, la ora 10.00 va avea loc partida dintre SCM Craiova si CSM Slatina, urmand ca de la ora 12.00 sa se dispute jocul dintre HC Zalau si Universitatea Cluj.
Dupa turneul de la Zalau, gruparea de sub Meses va mai participa la un turneu de pregatire, la Cluj-Napoca, in 27 – 28 decembrie, urmand ca jocurile de verificare sa se incheie inainte cu cateva zile de Revelion, cu o “dubla” la Zalau in fata celor de la Dunarea Braila.

Programul Cupei “Consiliului Judetean Salaj”:
Vineri:
Ora 09.00: HC Zalau – SCM Craiova
Ora 10.45: CSM Slatina – “U” Cluj
Ora 16.00: “U” Cluj – SCM Craiova
Ora 17.45: HC Zalau – CSM Slatina
Sambata:
Ora 10.00: SCM Craiova – CSM Slatina
Ora 12.00: HC Zalau – “U” Cluj

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut