“Vom vedea ce ne vom putea propune pentru sezonul urmator. Este timp suficient de inscriere in Cupa EHF, pana pe 1 iulie”, a spus Gheorghe Tadici

rn

Alaturi de SCM Craiova care a castigat saptamana trecuta Cupa EHF si HC Zalau a facut cinste tarii noastre in aceasta competitie europeana, formatia antrenata de Gheorghe Tadici reusind sa ajunga pana in sferturi in sezonul 2017 – 2018, unde a fost eliminata cu greu de catre campioana Turciei – Kastamonu.
Formatia zalauana are sanse mari sa prinda un loc in Cupa EHF si in stagiunea urmatoare, avand in vedere ca si locul 5 este unul de cupa europeana.
Ramane de vazut insa si de ce sustinere va avea parte echipa lui Tadici pentru un nou parcurs european, iar toate aceste aspecte urmeaza sa fie discutate dupa terminarea campionatului.
“Deocamdata ne gandim doar la meciul de la Slobozia si nu spunem hop inainte sa sarim. Vom vedea si ce ne putem propune pentru sezonu urmator al cupelor europene. Este timp suficient de inscriere pana pe 1 iulie si vom analiza toate aspectele. intai sa ne calificam si apoi facem calcule, deoarece nu stim in ce tur preliminar am intra, fiindca depinde si de SCM Craiova, daca merge in Liga Campionilor sau tot in Cupa EHF”, a spus Gheorghe Tadici.