octombrie 4, 2022

HC Zalau îsi afla adversarul din Cupa României

Tragerea la sorti pentru 16-zecimile competitiei va avea loc azi, dar partidele din aceasta faza se vor disputa în luna februarie

rn

În a doua parte a sezonului, HC Zalau va avea de sustinut mai multe partide oficiale.
În Liga Nationala vor fi 15 jocuri, având în vedere ca au mai ramas de disputat si trei etape din tur, dar gruparea de sub Meses va mai fi angrenata si în Cupa României.
Aceasta competitie are un alt format în acest sezon si vor putea participa si echipele din Divizia A1.
Cupa României a început în luna decembrie cu o faza preliminara în care au avut loc trei jocuri si va continua cu 16-zeceimile de finala. Tragerea la sorti pentru aceasta runda va avea loc marti, de la ora 11.30, la sediul FRH.
Vor fi 32 de echipe într-o singura urna, astfel ca vor rezulta 16 partide. În cazul în care doua echipe din aceeasi liga vor juca între ele, meciul se va disputa pe terenul primei echipe extrase din urne.
Daca o echipa din Divizia A va da peste o formatie din Liga Nationala, atunci meciul se va disputa pe terenul echipei din liga inferioara.
Partidele din 16-zecimi vor avea loc în 17 februarie. Pe data de 17 martie sunt programate optimile de finala, iar tot în luna martie, pe data de 31 vor avea loc sferturile de finala.
Competitia se va termina cu un final-four, care este programat în perioada 19 – 21 aprilie.
În editia trecuta a Cupei României, HC Zalau a ajuns pâna în sferturi, fiind eliminata cu mare dificultate de campioana CSM Bucuresti.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.