HC Zalău invită suporterii la Liga Florilor MOL

2
207

Iubitorii handbalului sunt așteptați sâmbătă, la Sala Sporturilor ”Gheorghe Tadici” Zalău, unde HC Zalău va întâlni formația SCM Slatina. Partida face parte din cadrul etapei a II-a a noului sezon competitional și se va desfășura cu prezența suporterilor în sală, fiind permis accesul a 75 la sută din capacitatea sălii. Biletele de acces vor putea fi achiziționate vineri între orele 11.00 și 13.00, dar și sâmbătă, începând cu ora 9.00. Sunt puse în vânzare 675 de bilete, iar prețul unui bilet este de 10 lei.

Accesul în incinta sălii se va face începând cu ora 10:00.

”Vă rugăm să veniți din timp pentru a evita aglomerarea. Accesul în incintă va fi permis în urma triajului observațional. Nu se va permite accesul persoanelor care prezintă simptome evidente de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree, stare generală alterată). În cazul înregistrării unei temperaturi peste 37,3°C, se repetă termometrizarea după 5 minute de repaus. Dacă temperatura ridicată se menține, persoanei în cauză i se va recomanda să contacteze autoritățile sanitare, fără a i se permite accesul la eveniment.  Intrarea spectatorilor în Sala Sporturilor Gheorghe Tadici se va face doar prezentând la intrare următoarele: Carte de identitate, dovada vaccinării împotriva virusului Sars-Cov-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete sau rezultat negativ RT-PCR, nu mai vechi de 72 ore rezultat negativ Test Rapid ANTIGEN, nu mai vechi de 24 ore,  sau dovada trecerii prin boala (infectare Sars-Cov-2), pentru persoane aflate în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi, ulterioară confirmării infectării”, transmit oficialii HC Zalău.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.