HC Zalau intalneste astazi o semifinalista a Cupei EHF

HC Zalau intalneste astazi  o semifinalista a Cupei EHF

Astazi, ora 16.30, HC Zalau – SCM Craiova, Sala Sporturilor "Gheorghe Tadici" Zalau.

rn

Pretul biletului este 8 lei

rn

Handbal Club Zalau intalneste astazi, de la ora 16.30, in Sala Sporturilor "Gheorghe Tadici" din Zalau, echipa SCM Craiova, in campionatul national. Pretul unui bilet este de 8 lei, iar acestea pot fi achizitionate incepand cu ora 14.00 de la casieria Salii Sporturilor. 

rn

Oltencele au mers umar la umar alaturi de Zalau in sferturile Cupei EHF. Daca pentru HC Zalau drumul european s-a oprit in Turcia, SCM Craiova va disputa semifinala competitiei chiar impotriva formatiei Kastamonu, care a eliminat Zalaul din competitie.
Favorita clar la castigarea meciului de azi este SCM Craiova, echipa care se afla pe locul doi in Liga Nationala de Handbal, insa Zalaul isi va juca sansa.
Zalaul nu a mai castigat impotriva Craiovei de doi ani. Pe 23 octombrie 2016, HC Zalau se impunea ultima data in fata oltencelor cu scorul de 25 – 19. De atunci, SCM Craiova s-a impus in ultimele trei partide. Cel mai recent succes al oltencelor in fata Zalaului dateaza din 10 octombrie anul trecut, cand la Craiova, alb-albastrele s-au impus cu 31 – 24.
Meciul dintre cele doua formatii trebuia sa se dispute la inceputul lunii martie, chiar inainte cu doua zile de meciurile jucate de Zalau si Craiova in sferturile EHF, insa a fost amanat din cauza codului portocaliu de vreme severa sub care se afla intreaga tara atunci.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *