februarie 9, 2023

HC Zalau, în cantonament la Cheile Gradistei

Stagiul de pregatire va avea loc pâna pe 31 iulie

rn

Dupa sustinerea normelor de control si câteva zile de acomodare la efort, fetele de la HC Zalau au plecat în cantonament. La fel ca si în ultimii ani, locatia aleasa a fost Cheile Gradistei, acolo unde sunt conditii foarte bune de pregatire, dar si de recuperare. Cantonamentul se va întinde pe durata a 12 zile, astfel ca delegatia Zalaului a plecat în stagiul montan si se va întoarce pe 31 iulie.
“Plecam în cantonament, unde ne vom pregati pâna pe 31 iulie. Lotul înca nu este complet, dar vor mai veni în perioada urmatoare trei sau patru jucatoare noi”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.
Daca în aceste zile au fost lasate libere, sa spunem ca de sâmbata, Raluca Kelemen, Andreea Stînga si Diana Nichitean se vor alatura echipei direct în cantonament.
Dupa revenirea din stagiul de pregatire, HC Zalau va sustine mai multe jocuri de verificare si va participa la turnee de pregatire. Dejaa doua au fost “batute în cuie”, iar în perioada, 17 – 18 august, gruparea zalauana va lua startul la un turneu de verificare la Râmnicu Vâlcea, urmând ca în perioada 24 – 25 august, HC Zalau va organiza un turneu de pregatire, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”.
O saptamâna mai târziu va începe campionatul Ligii Nationale, în prima etapa programata pe 2 septembrie, HC Zalau urmând sa joace pe teren propriu cu campioana CSM Bucuresti.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut