octombrie 3, 2022

HC Zalau, calificare la pas in optimile Cupei Romaniei

Chiar daca Tadici a mizat doar pe jucatoarele tinere, gruparea de sub Meses nu a avut nicio emotie in jocul cu stiinta Bacau si a castigat la o diferenta de sase goluri in fata divizionarei secunde

rn

Din ratiuni economie, HC Zalau a decis sa joace meciul din Cupa Romaniei de la Bacau, imediat dupa partida de la Braila.
Astfel, de la Dunare, delegatia Zalaului s-a tot deplasat in Moldova pentru partida cu divizionara secunda din 16-zecimi.
Jocul a avut loc marti dimineata, iar Gheorghe Tadici a decis sa trimita in teren doar jucatoarele tinere, care au evoluat mai putin in acest sezon.
Chiar si asa, intre cele doua echipe a fost o diferenta mare, iar HC Zalau a avut avantaj aproape in permanenta.
stiinta Bacau care ocupa un loc codas in Seria A din Divizia A a incercat sa dea o replica cat mai buna si dupa ce a fost condusa in debut a reusit sa revina si sa preia conducerea la 8 – 7 in minutul 18.
Divizionara secunda s-a mai aflat in avantaj si in minutul 20, scor 9 – 8, dar a urmat o serie de goluri reusite de Andreea Mihart si Dana Abed-Kader.
Astfel, HC Zalau s-a distantat si scorul a devenit 9 – 12 in minutul 24.
Echilibrul s-a rupt in ultimele 5 minute din prima repriza, cand tinerele jucatoare ale Zalaului s-au dus la opt goluri, dar stiinta Bacau a mai redus din handicap in ultimele secvente, astfel ca scorul pauzei a fost 12 – 18.
intr-un astfel de meci au avut ocazia sa se remarce jucatoare precum Bianca Berbece, Diana Nichitean sau Tatyana Pricop, iar HC Zalau a continuat sa aiba avantaj consistent pe tabela.
Zalauancele au mai avut avantaj de opt goluri in minutul 42, iar cu 12 minute inainte de final a fost o diferenta de 10 goluri, scor 21 – 31 dupa reusita Danielei Corban.
Avand in vedere aceasta diferenta mare, HC Zalau nu s-a mai concentrat pe finalul de joc, in care stiinta Bacau a reusit sa recupereze din handicap datorita reusitelor lui Crina Croitoru.
stiinta s-a apropiat la 4 goluri in minutul 58 si tot o diferenta de patru goluri s-a inregistrat si la final, gruparea de sub Meses reusit sa se impuna cu 36 – 32 si sa fie prima echipa calificata in optimile Cupei Romaniei.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.