octombrie 4, 2022

HC Zalau are unda verde pentru cupele europene de la finantatori

Gruparea antrenata de Gheorghe Tadici va fi sustinuta si pentru viitorul sezon al Cupei EHF, iar participarea Zalaului într-o noua editie a competitiei a fost acceptata de principalul finantator – Consiliul Judetean Salaj, cât si de catre actionari

rn

De aproape doua saptamâni, fetele de la HC Zalau se afla într-o binemeritata vacanta dupa un sezon epuizant, plin de meciuri în competitiile interne si în Cupa EHF. Desi în aceasta perioada este axat pe pregatirea nationalei de tineret cu care va participa la Campionatul Mondial de la începutul lunii iulie, Gheorghe Tadici si-a facut timp pentru a rezolva si unele treburi la echipa de club.
Astfel, zilele trecute, managerul de la HC Zalau a avut o întâlnire cu presedintele Consiliului Judetean Salaj, dar si cu actionarii, pentru a pune la punct strategia pentru sezonul urmator.
Cum în campionat s-a clasat pe locul 5, gruparea de sub Meses a obtinut dreptul de a participa din nou în Cupa EHF, iar prezenta Zalaului în viitorul sezon al competitiei europene a fost clarificata.
Potrivit lui Gheorghe Tadici, atât presedintele Tiberiu Marc, cât si cei patru actionari si-au dat acceptul ca formatia zalauana sa participe în cupa europeana. Participarea în Cupa EHF implica automat costuri mai mari, însa Consiliul Judetean Salaj va fi din nou alaturi de echipa si va aloca un buget separat pentru cupele europene.
Pentru a face fata din nou în aceasta competitie, antrenorul Zalaului are în plan sa transfere patru, chiar cinci jucatoare în aceasta pauza, având în vedere ca în aceasta perioada formatia zalauana s-a despartit de Paula Visan, Ana Ciolan, Ana-Maria Dragut si Larisa Tamas.
HC Zalau a sustinut nu mai putin de 12 meciuri în ultimul sezon european si s-a oprit în sferturi, fiind eliminata de Kastamonu din Turcia. si în viitoarea stagiune, formatia zalauana va intrat în primele tururi prelimianrii ale Cupei EHF.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.