septembrie 30, 2022

HC Zalau ar putea transfera un alt portar

Dupa ce s-a despartit de Cristina Lung, antrenorul Gheorghe Tadici ia in calcul sa intareasca acest post si in zilele urmatoare ar putea transfera o alta ‘portarita’

rn

HC Zalau a inceput sezonul 2018 – 2019 cu patru portari in lot, insa doar Paula Teodorescu, Raluca Kelemen si Cristina Lung au putut evolua, in timp ce Adina Sabou a fost accidentata si ea a urmarit partidele din tribuna.
Dupa doar zece etape, formatia zalauana s-a despartit de tanara “portarita” Cristina Lung, pe care Tadici a transferat-o in vara de la SCM Craiova.
Astfel, gruparea de sub Meses a ramas cu doi portari, Paula Teodorescu si Raluca Kelemen care se afla cu echipa in cantonamentul de la Cheile Gradistei, insa in zilele urmatoare, antrenorul Zalaul ar putea sa mai transfere o jucatoare pe acest post.
“Este posibil sa mai luam un portar, dar mai multe vom sti saptamana viitoare. Mai trebuie sa analizez situatia sa vad daca merita sau nu”, ne-a informat Gheorghe Tadici.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.