februarie 9, 2023

HC Zalau a revenit din cantonament

Dupa o pregatire intensa de 12 zile la Cheile Gradistei, delegatia Zalaului a revenit ieri acasa, urmând sa continue pregatirea pe plan local

rn

HC Zalau a început pregatirile pentru noul sezon de aproape trei saptamâni, iar dupa câteva zile de acomodare la efort, handbalistele au plecat în cantonament la Cheile Gradistei.
Stagiul de pregatire a fost unul intens si a durat 12 zile, în care s-a pus accentul pe forta, în fiecare zi fiind programate câte doua sedinte de pregatire.
Spre final de cantonament, HC Zalau a sustinut un joc amical cu Gloria Buzau, pe care formatia zalauana l-a câstigat, iar în ultimele zile a participat la un turneu de pregatire chiar la Cheile Gradistei.
Gruparea de sub Meses s-a duelat cu SCM Craiova, Gloria Buzau si Dunarea Braila, iar în cele trei jocuri a obtinut o remiza cu echipa din Braila si a pierdut cu SCM Craiova si Gloria Buzau. La finalul stagiulul de pregatire, Tadici a tras câteva concluzii, fiind multumit de modul cum s-au pregatit elevele sale.
“A fost o perioada mai grea, de încarcatura, dar fetele au raspuns foarte bine la pregatire. Îmi pare bine ca nu am avut parte de accidentari grave pe durata pregatiri”, a spus antrenorul Zalaului.
Marti, delegatia Zalaului s-a întors acasa, iar handbalistele au primit trei zile libere, dupa care pregatirea se va relua pe plan local.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut