HC Zalau a fost aproape de o surpriza la Bucuresti

HC Zalau a fost aproape  de o surpriza la Bucuresti

CSM Bucuresti – HC Zalau 29 – 27 (14 – 17 la pauza)

rn

Gruparea pregatita de profesorul Gheorghe Tadici a fost la un pas de a realiza surpriza din Cupa Romaniei, acolo unde miercuri (14 martie) s-a duelat cu CSM Bucuresti, cea mai puternica echipa din Romania si una dintre cele mai bune din Europa.
HC Zalau a inceput bine meciul si a deschis scorul prin Claudia Constantinescu, iar apoi Iulia Curea a reusit doua goluri si a dus CSM-ul in avantaj. Pana la finele reprizei, insa, bucurestencele nu au mai prea contat in meci, iar la pauza HC Zalau a intrat cu un avantaj de trei goluri 17 – 14.
In a doua repriza CSM Bucuresti si-a revenit si si-a aratat valoarea, astfel ca in ultimele 15 minute bucurestencele au pus control pe joc, iar la final CSM Bucuresti s-a impus cu 29 – 27.
Pentru HC Zalau a marcat un gol inclusiv portarita Paula Visan. Au mai marcat Larisa Tamas, sapte goluri, Valentina Panici si Roxana Rob cate cinci goluri, Ana Maria Dragut trei goluri, Dana Kader doua goluri, Claudia Constantinescu, Raluca Irimia, Andrada Trif si Ana Ciolan cate un gol.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *