februarie 5, 2023

HC Zalau a accelerat doar pe final in duelul cu Rapid București

Gruparea de la poalele Meseșului a învins nou-promovata din capitala la o diferența de cinci goluri


HC Zalau – Rapid București 34 – 29


Putem spune ca, Claudia Constantinescu și fetele și-au revenit greu dupa întreruperea campionatului, având în vedere ca din duelul cu nou-promovata din Sebeș au scos doar un punct, iar în confruntarea cu Rapid București s-au cam chinuit pâna spre finalul meciului. 

Fetele antrenate de Vasile Margulescu au venit la Zalau hotarâte și cu dorința arzatoare de a obține cele trei puncte puse în joc. Acest lucru s-a vazut din primele minute de joc, în care s-au ținut scai de salajence (3 – 3, 5 – 5).  S-a mers Îmâna în mânaÎ pâna spre finalul primei reprize, final care a aparținut formației gazda, care s-a și deplasat la vestiare cu un avans de doua goluri pe tabela. La finele reprizei, ambii antrenori au acuzat maniera de arbitraj, și faptul ca au greșit mult și de-o parte și de cealalta. 
Claudia Constantinescu și colegele au început mai motivate repriza secunda și încet-încet s-au distanțat pe tabela (19 – 16, 20 – 16). Un aport important la jocul bun al Zalaului l-au avut Diana Puiu și Sabine Klimec, care s-au aflat într-o zi mare, și aproape orice minge aruncata era gol. stop_coloana
Însa, echipa pregatita de Margulescu nu s-a lasat intimidata de avântul salajencelor și a reușit sa egaleze la 27!, când mai erau doar 10 minute de joc. Însa, doar doua minute le-a mai ținut combustibilul pe bucureștence pentru a ține piept salajencelor, având în vedere ca Puiu, Klimec și Trif nu au mai dat ocazie sa se apropie pe tabela. În cele din urma, HC Zalau s-a impus cu scorul de 34 – 29, însa ultimul gol al partidei a fost înscris de Klimec când mai era o secunda de joc, iar publicul zalauan efectiv a explodat.
Altfel spus, HC Zalau reușește sa învinga nou-promovata din București și se pregatește de meciurile grele care urmeaza cu Dunarea Braila, U Cluj și Corona Brașov.

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut