Handbalistele Cristina Neagu si Patricia Vizitiu, libere de contract

Secretarul general al FR de Handbal, Mihai Marinescu, a declarat, marti, pentru MEDIAFAX, ca handbalistele Cristina Neagu si Patricia Vizitiu au devenit libere de contract, dupa ce luni a expirat termenul impus pentru ca Rulmentul Brasov sa le achite salariile restante din luna mai 2008.
“Din punctul nostru de vedere, cele doua handbaliste sunt libere de contract . Ieri (n.r. – luni), am primit de la cele doua o hartie in care spuneau ca isi mentin pozitia si ca nu au fost contactate de nimeni de la club pentru a cadea la o intelegere. Ba mai mult, au vrut sa devina libere din 23 februarie, dar le-am explicat ca trebuie sa asteptam pana la ora 12.00 noaptea. Cum astazi (n.r. – marti) nu s-a schimbat nimic, cele doua sunt libere”, a spus Marinescu.
Secretarul general al Federatiei Romane de Handbal a mai precizat ca situatia se poate schimba doar daca jucatoarele trimit o alta hartie la FRH, prin care spun ca isi doresc sa mai dea cateva zile clubului Rulmentul pentru a rezolva situatia financiara. “Este adevarat ca, daca cele doua jucatoare discuta cu clubul Rulmentul si se inteleg sa mai astepte, pentru ca li s-a virat o parte din bani, atunci pot trimite o hartie la noi si o vom lua in calcul, iar ele pot ramane in continuare la Rulmentul”, a afirmat Marinescu.
Mai multe jucatoare de la Rulmentul Brasov nu si-au primit salariile de cateva luni, iar Cristina Neagu si Patricia Vizitiu sunt singurele dintre acestea care au depus memorii la federatia de handbal, in urma cu aproximativ trei saptamani.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *