Handbal – noutati

Presedintele Federatiei Romane de Handbal , Alexandru Dedu a scos in relief in interviul gazduit chiar de sit-eul FRH, inainte de videoconferinta aprobata cu 14 voturi pentru din data de 18 mai 2020 , urmatoarele :

rn

"Despre pandemie: o noutate, o reasezare. Despre competitiile din Romania pot sa va spun ca tot ceea ce facem este in temeiul legii. Ultima decizie a EHF de a transmite campioana pana la data de 1 iunie ne-a pus in dificultate.Prima data sa vedem daca va fi campioana ! Scopul nostru este de a ajunge la Olimpiada de la Tokio.Componentele loturilor nationale se antreneaza acasa individual.Sunt lucruri mult mai dure decat ca s-a intrerupt handbalul. Sper la normalizare …, " a mai punctat Dedu in lungul interviu.

rn

In alta ordine de idei , Turneul Final al Campionatului European de Handbal Feminin se va desfasura in perioada 3-20 decembrie 2020 in Danemarca si Norvegia. Romania face parte din prima grupa valorica alaturi de Franta, Rusia si Olanda.In grupa a doua Norvegia, Ungaria, Suedia, Danemarca. In grupa a treia sunt Muntenegru, Germania, Serbia, Spania .A patra grupa valorica este Slovenia, Polonia, Cehia, Croatia. Tragerea la sorti va fi la 18 iunie 2020, ora 12 la sediul EHF din Viena. Danemarca va fi in grupa A si Norvegia in grupa D.In grupa C va fi Olanda si in grupa B-Suedia.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *