septembrie 24, 2022

Handbal. Liga Nationala

Start lansat pentru HC Zalau
HCM Stiinta Baia Mare – HC Zalau 19 – 27 (9 – 15)
Liga Nationala la handbal feminin s-a pus in miscare sambata, iar in etapa inaugurala, HC Zalau a intalnit in deplasare formatia HCM Stiinta Baia Mare. Altadata un adevarat derby zonal cu orgolii si pasiuni de ambele parti, de aceasta data meciul a fost dominat de la un capat la altul de formatia zalauana care a condus ostilitatile in Sala „Lascar Pana”. Practic baimarencele au condus o singura data, in minutul 1, cand Eliza Buceschi a invins-o pe Mirela Nichita dintr-o aruncare de la 7 metri.
Prima repriza sa incheiat cu scorul de 15-9 in favoarea zalauancelor, iar in partea a doua elevele lui Gheorghe Tadici au continuat jocul bun atat pe faza de atac cat si pe cea de aparare. Cea mai mare diferenta de scor s-a inregistrat in minutul 46, cand gruparea de la poalele Mesesului avea avans de 8 goluri pe tabela (23-15). Evidentiem jocul bun al Danei Babeanu care a reusit sa marcheze nu mai putin de 10 goluri, Nicoletei Molfea cu 8 reusite si in special al Valeriei Bese care a adus un plus echipei dupa revenirea de la Olchim, reusind sa inscrie si ea doua goluri.
Meciul s-a incheiat cu victoria lui HC Zalau, scor 27-19, gruparea zalauana pornind cu dreptul in noul campionat, in care se doreste clasarea pe podium. Nu ne ramane decat sa le felicitam pe tinerele noastre handbaliste pentru acest rezultat si sa speram ca forma aratata in vara in cadrul turneelor de pregatire va continua cat mai mult si in campionat.
HCM Stiinta Baia Mare: 1. Flavia Matei, 12. Claudia Cetateanu – 21. Lavinia Puscas, 11. Jenica Rudics, 9. Lavinia Dobromir, 23. Timea Tatar, 2. Aneta Pirvut, 8. Sabine Klimek, 14. Diana Puiu, 25. Andrada Tomescu, 18. Ioana Popa, 24. Tamas Reka, 6. Alexandra Ciunt, 3. Andrada Pasca, 7. Eliza Buceschi si 15. Alina Bota. Antrenori: Costica Buceschi si Magda Covacs. HC Zalau: 1. Mirela Nichita, 2. Mihaela Cheta, Adina Muresan – 12. Valeria Bese, 17. Georgiana Ciuciulete, 23. Ana Maria Somoi, 15. Dana Babeanu, 20. Nicoleta Molfea, 8. Florina {urcas, 10. Alina Czeczi, 11. Crina Ailincai, 6. Mariana Cristoaica, 14. Roxana Varga, 9. Andrada Trif si 3. Roxana Rob. Antrenori: Gheorghe Tadici si Valeria Bese

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.