octombrie 3, 2023

Modificări in programul HC Zalău, in următoarele trei etape
La cererea Federaţiei Romane de Handbal, in programul jocurilor echipei HC ZALĂU au intervenit următoarele modificări:
In etapa a III-a, meciul cu nou – promovata CSM Bucureşti, de joi, 30 septembrie, va incepe de la ora 17,00 şi va fi transmis in direct de postul de televiziune Digisport.
In etapa a IV-a, pe 3 octombrie, HC Zalău va juca in deplasare la Tomis Constanţa. Iniţial partida trebuia să inceapă la ora 11,00, dar acest meci va incepe cu o oră mai tarziu, la ora 12,00, urmand a fi transmis in direct de acelaşi post de televiziune, Digisport.
In etapa a V-a, HC Zalău va juca acasă, in 9 octombrie, de la ora 11,00, in compania echipei HCM Roman. Modificarea de program din această etapă s-a făcut la cererea echipei noastre. Iniţial meciul era programat in data de 10 octombrie.
Precizările ne-au fost făcute de dl Gheorghe Sană, organizatorul de competiţii din cadrul clubului zălăuan.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut