septembrie 24, 2023

Echipa naţională de junioare a Romaniei joacă la Zalău
Pregătirile pentru Campionatul European din luna iulie, care va avea loc in Cehia, sunt in toi. Federaţia Romană de Handbal a luat decizia ca următoarele două meciuri de verificare ale echipei naţionale de junioare a Romaniei să se dispute la Zalău. Astfel, la finalul acestei săptămani, Sala Sporturilor din Zalău va avea onoarea de a organiza două meciuri internaţionale. Adversara Romaniei va fi naţionala similară a Ungariei. Primul meci va avea loc vineri, de la ora 17.00, iar cel de-al doilea sambătă dimineaţă, de la ora 11.00. Cum intrarea este liberă, organizatorii aşteaptă un număr cat mai mare de spectatori, mai ales că spectacolul handbalistic va fi unul garantat.
Duminică se joacă finalele Cupei Romaniei la minifotbal
Finala mică, ora 17.00: Cavalerii – Simoda Macrogroup
Finala mare, ora 18.30: Autoland Hosu Rechinii – Euro Glia Nuşfalău
Campioana judeţeană la minifotbal o cunoaştem, iar duminică vom afla şi caştigătoarea fazei judeţene a Cupei Romaniei la minifotbal. Va fi o zi plină de evenimente, deoarece pe langă două meciuri, Baza Sportivă ONIX din Brădet va fi şi gazda festivităţii de premiere a echipelor caştigătoare din toate cele cinci ligi care sunt in deru-lare. Programul va incepe cu finala mică, dintre Cavalerii şi vicecampioana Simoda Macrogroup, care a ratat şansa de a reprezenta Sălajul la un turneu final. Va urma apoi o festivitate de premiere, precedată de mult aşteptata finală, cea dintre campioana Autoland Hosu Rechinii şi Euro Glia Nuşfalău. Indiferent care va fi soarta partidei, ambele grupări sunt calificate la turneele finale. Imediat după incheierea acestui joc, se va trece la premierea caştigătorilor.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut