Donează şi tu sânge, în cadrul campaniei naţionale “Avem acelaşi sânge”, iniţiată de Digi24, în colaborare cu centrele de transfuzii din țară şi autoritățile locale, care va ajunge, vineri, la Zalău.

Vino așadar şi donează sânge, în 22 septembrie, între orele 08.00 – 15.00, în Zalău, la Sala “Porolissum” a Centrului de Cultură şi Artă Sălaj.

„Județul Sălaj se alătură campaniei naționale Avem Același Sânge, derulată de DIGI 24 împreună cu centrele de transfuzii din țară și în colaborare cu autoritățile locale, cu scopul de a încuraja donarea de sânge și a oferi putere și speranță pacienților din spitale și familiilor acestora. Consiliul Județean Sălaj susține campania ce se va afla în județul nostru în 22 septembrie, în Sala “Porolissum” a Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj, Piața 1 Decembrie 1918, nr. 12, între orele 8.00 și 15.00. Vă invităm să luați parte la această cauză nobilă și să deveniți eroi pentru semenii aflați în suferință. Indiferent dacă sunteți donatori fideli sau vă aflați la prima donare, fiecare gest contează și poate face diferența în viața cuiva. Haideți să ne unim eforturile și să arătăm că avem același sânge, că suntem generoși și solidari! Haideți să dăruim speranță și să ne salvăm unii pe alții cu un gest atât de simplu. Statisticile arată că în România, doar 2% din populație donează sânge, fapt care ne situează pe ultimul loc în Europa la acest capitol. Împreună, însă, putem schimba aceste statistici și crește numărul donatorilor. Cu recunoștință pentru contribuția dumneavoastră la această campanie și cu încredere în puterea comunității noastre de a face minuni atunci când lucrăm împreună, vă mulțumesc”, este mesajul transmis sălăjenilor de președintele Consiliului Județean, Dinu Iancu-Sălăjanu.

Sângele salvează vieţi! Donează sânge. Fii salvator!