„Hai să dăm mână cu mână!” – spectacol online dedicat Zilei Unirii Principatelor Române

3
227

Ansamblul folcloric „Meseșul” vă invită duminică, 24 ianuarie, ora 13.00, pe conturile de youtube și facebook ale Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj, la un spectacol online dedicat Zilei Unirii Principatelor Române.

Vor veni în fața dumneavoastră soliștii vocali: Oana Sabău, Lucreția Bolba, Camelia Cherecheș, Adriana Baciu Bonțe, Mădălina Maria Colcer, Denisa Blaga, Valeria Suciu și Nicu Pop, alături de orchestra și dansatorii ansamblului.

Ansamblul Folcloric „Meseşul” a luat fiinţă în 1996. De-a lungul timpului, în subordinea Consiliului Judeţean Sălaj, a activat în diverse formule instituţionale, din octombrie 2010  fiind secţie a Centrului de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj, centru condus de Daniel Săuca. Conducerea secţiei este asigurată de Paula Taloş Pop. Conducerea muzicală  este semnată de prof. Dorel Ciobanu iar coregrafia  dansurilor este realizată de  Radu Mureşan.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.