In 24 ianuarie, de la ora 16,00, Primaria municipiului Zalau, cu sprijinul Casei Municipale de Cultura, organizeaza spectacolul „Hai sa dam mana cu mana”. Intrarea este libera.
In spectacol: Ansamblul Artistic „Porolissum”, Ansamblul Folcloric „Columna” si solistii vocali Sava Negrean Brudascu, Ileana Domuta Mastan, Vasile Coca, Aurora Moga Popovici, Rodica Pop Seling, Alexandra Chira, Teofana Alexandra Iacob, Vicentiu Pop.
„In fiecare an, de ziua Unirii Principatelor Romane, primaria organizeaza un spectacol de folclor, si ne bucuram ca de fiecare data sala este plina. Ii invit pe locuitorii municipiului Zalau, si nu numai, atat la spectacol, cat si la Hora Unirii, sa marcam acest moment istoric cu voie buna si respect pentru inaintasii nostri si pentru noi”, spune Radu Capilnasiu, primarul municipiului Zalau.
Spectacolul va avea loc la Casa de Cultura a Sindicatelor si va fi urmat, in Piata 1 Decembrie 1918, de Hora Unirii, acompaniata de Fanfara „Promenada”. Finalul manifestarilor dedicate zilei de 24 Ianuarie va fi marcat prin retragerea cu torte.