Hai la ”Danțuri de-nvățat”! Trei zile cu joc și voie bună alături de interpreți și coregrafi sălăjeni

Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, în parteneriat cu Asociația Atelierul de Joc Popular și Asociația Sinaptica, organizează trei evenimente de promovare dedicate proiectului cultural „Danțuri de-nvățat.

Evenimentele sunt gândite în scopul facilitării cunoașterii folclorului coregrafic tradițional și constau în demonstrații de dansuri din patrimoniul cultural imaterial al Sălajului.

Prima demonstrație este programată joi, 6 octombrie, începând cu ora 16.00, în Sala Porolissum a Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj. În aceeași locație, organizatorii îi așteaptă pe toți iubitorii dansului popular sălăjean și luni, 10 octombrie 2022, începând cu ora 17.00, iar ultima întâlnire din seria celor trei este programată vineri, 14 octombrie 2022, începând cu ora 16.00.

Vor fi prezenți coregrafi și interpreți de dansuri populare implicați în implementarea proiectului cultural. Tot în cadrul celor trei evenimente vor fi prezentate publicului și rezultatele primelor patru luni de activitate ale proiectului (iunie-septembrie). Intrarea publicului este liberă.

„Danțuri de-nvățat” este un proiect cultural cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național prin care se va crea și o platformă de comunicare mobilă și web dedicată dansurilor tradiționale din județul Sălaj.

                   

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut