decembrie 5, 2022

Hagi, Ilie Nastase si Nadia vor promova turismul romanesc in strainatate

Ministerul Turismului si BRD-Groupe Societe Generale au semnat, marti, un contract prin care turismul romanesc va fi promovat pentru o perioada de un an prin intermediul fostilor mari sportivi Nadia Comaneci, Ilie Nastase si Gheorghe Hagi.
Campania de promovare va costa, potrivit ministrului Turismului, Elena Udrea, cateva milioane de euro, suma din care doua milioane de euro va fi destinata difuzarii unui spot pe doua televiziuni internationale de mare audienta. Campania se va desfasura sub sigla “Romania, land of choice” si va include si reclame outdoor print, si chiar pe Internet. “Urmeaza sa contractam doua mari televiziuni internationale si vom face o licitatie pentru asta. Campania de promovare a turismului romanesc, in parteneriat cu BRD, care avea deja o intelegere cu cei trei mari sportivi, va debuta la sfarsitul lunii mai si va dura aproximativ un an, pana cand va fi gata si va incepe sa fie promovat brandul Romaniei”, a declarat, marti, Udrea, intr-o conferinta de presa.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *