Spațiul Gym din incinta Aquarel Health&Spa Center Zalău definitivează lista de servicii integrate oferite de Aquarel. Alături de serviciile Spa, Recuperare medicală, Fitness, Bistro și Hotel, serviciile Gym vin să întregească oferta noastră pentru sănătatea dumneavoastră și a întregii familii.

Echipa este aici să vă conducă spre un stil de viață cât mai sănătos! Activitățile propuse sunt pe toate gusturile și pentru toate categoriile de vârstă.

Promovăm un stil de viață activ, sănătos. Acordăm o mare atenție prevenirii deteriorării stării de sănătate prin programe atent selecționate, în acord cu biomecanica organismului, dar și cu preferințele individuale.

Dacă există o problemă articulară, musculoscheletală, posttraumatică, neurologică, degenerativă etc. în cadrul Centrului de Fizioterapie Aquarel o tratăm și te ajutăm să o remediezi, astfel încât să poți să îți reiei activitățile care îți fac plăcere, fără durere.

Baza de recuperare are dotări de ultimă generație, iar programul de Recuperare este prescris de specialiști recunoscuți: Dr. Ioana Rotaru, în ce privește recuperarea pediatrică, Dr. Irina Bara, medic specialist în Recuperare Medicală Fizică și Balneologie, alături de fizioterapeuți cu experiență.

”Ești pregătit de schimbare? Fă primul pas la noi, împreună cu Aquarel Family!

Aquarel Gym vine cu un concept nou în orașul nostru, echipa noastră axându-se, în primul rând, pe sănătatea și bunăstarea celor care ne trec pragul.

Te invităm într-o sală situată într-o clădire de 5 stele, cu un design modern, aerisită, curată și luminoasă.

Aparatele noi, de ultimă generație de la Matrix, îți asigură confort, siguranță și rezultate la fiecare antrenament.

Personalul profesionist și echipa de antrenori certificați și atent selecționați sunt pregătiți să te susțină și să te motiveze să obții rezultatele dorite în cel mai scurt timp, ținând cont permanent de executarea corectă și de sănătatea posturii tale!

Timpul se scurge mai repede ca niciodată și, de multe ori, ne rămâne să alegem între a petrece timp de calitate cu familia sau a avea grijă de bunăstarea proprie. Noi am găsit soluția pentru a le îmbina pe amândouă!

Am creat conceptul Aquarel Family, care îți dă posibilitatea să alegi activități pentru fiecare membru al familiei. Oferim clase pentru copii și spațiu de joacă, recuperare, clase de grup fitness și gym, care continuă apoi cu o relaxare împreună, la Spa. Pentru o experiență completă, vă invităm la o masă în familie la Bistro Aquarel.

Vii împreună cu familia, petreceți timp de calitate împreună și, totodată, vă bucurați de o porție de sănătate și bunăstare, în cele mai moderne condiții!

„Pentru tine și familia ta, pentru că se poate și pentru că meriți!”, este motto-ul echipei.

Vă asteptăm cu drag la locația noastră din Zalău, strada Parcului nr. 3, vizavi de parcarea Primăriei, de la 06.00 la 22.00, în timpul săptămânii, de la 08.00 la 20.00 în weekend.

Pentru informații suplimentare sau programări puteți accesa site-ul aquarel.ro, paginile de Facebook și Instagram Aquarel. Vă stăm la dispoziție direct la locație sau telefonic: Recepție Recuperare Gym&Fitness:  0790 002 892