decembrie 9, 2022

Guvernul spaniol vrea ca somerii romani sa se intoarca acasa

Guvernul spaniol vrea ca somerii romani sa se intoarca acasa, angajatii care se ocupa cu plasarea fortei de munca in Spania urmand sa ii informeze pe acestia despre posturile vacante din Romania, relateaza Typically Spanish.
Ministrul pentru munca si imigrare, Celestino Corbacho, a semnat un acord in Romania in acest sens, iar angajatii care se ocupa cu plasarea fortei de munca in Spania vor informa romanii despre locurile de munca vacante in tara lor. Guvernul roman spune ca are nevoie de un milion de muncitori in urmatorii patru ani, insa publicatia spaniola noteaza ca majoritatea din cei peste 700.000 de romani care traiesc in Spania nu vor sa se intoarca in tara de origine din cauza salariilor mici. Acestia spun ca nu se intorc pentru un salariu mai mic de 800 de euro pe luna. Insa majoritatea salariilor in Romania sunt jumatate din aceasta suma.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *