Guvernul Cioloș a picat

2
333

Cioloș a fost votat doar de 88 de parlamentari

S-a terminat incursiunea Cioloș în Parlamentul României. Cabinetul propus de premierul desemnat a primit marți doar 88 de voturi, cu 8 mai mult decât numărul de parlamentari pe care îi are partidul său. Ar fi avut nevoie de 234 de voturi pentru a fi învestit.

Se pare că parlamentarii PNL și UDMR s-au abținut de la vot. Împotriva cabinetului propus de Cioloș au votat 184 de voturi.

Potrivit presei centrale, în afară de cei 78 de parlamentari ai USR (doi au fost absenți), ar fi votat zece parlamentari de la PNL (probabil gruprarea Orban) și minorități.

În această situație, reîncep consultările cu președintele Klaus Iohannis, care va convoca partidele parlamentare pentru a găsi o soluție la criza guvernamentală.

2 COMENTARII

  1. Voi astia de la USR nu veti reusi prea curand sa guvernati in Romania. Voi nu vreti sa guvernati doar cateva luni, pana trece valul 4 al pandemiei, voi vreti sa faceti reforme serioase, vreti sa desfiintati mafii, sa eliminati nepotismul samd. Astea-s valori romanesti si USL (PNL + PSD) nu va poate lasa sa distrugeti traditii cladite in 30 de ani. Intelegeti odata ca hotia, coruptia, minciuna si fudulia sunt valori traditionale la care politicienii „cu vechime” nu vor renunta niciodata.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.