octombrie 4, 2022

Gunoi aruncat cu nesimtire pe Meses

Muntele Meses e victima idioteniei. Netrebnici fara nici un Dumnezeu arunca gunoiul la intamplare, Cam oeste tot cum iesi din Zalau spre Cluj, dar la marginea parcarilor si a zonelor de popas e dezastru. Una le-a intrecut insa pe toate. Cineva a lasat intr-un refugiu opt saci de gunoi.
“Pana unde poate merge nesimtirea unora???… de cateva zile, intr-un refugiu pe Meses au aparut acesti saci, 8 la numar… stau si ma intreb cat de idiot poti sa fii sa ii duci cu masina acolo in loc sa ii duci la tomberon… se apropie ziua Romaniei, atunci toti vor fi mari patrioti, le vor da lacrimile in coltul ochilor de emotiile acelei zile… imi vine sa plang cand ma gandesc cat de ipocriti sunt unii, mari patrioti dar isi bat joc de tara lor intr-un mare fel… arunca gunoiul unde ii taie capul, nu le pasa de natura, de voluntarii care curata in urma lor, de copiii nostri care vor sa traiasca intr-o tara curata…”, a scris zalauanca Corina {urcas pe pagina ei de facebook, atasand fotografiile.

rn

In 15 septembrie, de Ziua Curateniei,
peste 8.000 de voluntari salajeni
au adunat 14.000 de saci cu gunoi

rn

De Ziua Curateniei Nationale în România, in Salaj s-au
mobilizat 8.225 de voluntari, iar în urma actiunilor lor, au fost colectati 14.000 de saci cu gunoaie.
In 15 septembrie, organizatia ”Let s Do It, România!” Salaj, a mobilizat miile de voluntari salajeni care au efectuat actiuni de ecologizare ce s-au desfasurat in mai multe zone din Salaj. Mesesul a fost ecologizat atunci, fiind una din zonlele cunoscute pentru cantitatea mare de gunoi aruncat la intamplare.
Probabil ca Politia nu are nici atributii, nici mijloace sa-i prinda pe netrebnicii care arunca sacii cu gunoi pe Meses, dar scopul publicarii acestui articol este de a-i atentiona, dar si pe cei care-i pot surprinde pe neispraviti, ca un astfel de gest este o crima.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.