Grup Scolar Cserey-Goga – noua campioana judeteana la handbal

Localitatea Crasna a fost gazda Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar, la handbal baieti, mediul rural, clasele V-VIII. Competitia s-a desfasurat vineri, 6 martie si au participat echipele scolilor din Nusfalau, Bobota, Crasna, Hida, Surduc si din Rus.
Prin tragere la sorti, s-au alcatuit doua grupe (A si B), in care s-a jucat dupa sistemul fiecare cu fiecare, doua reprize a cate 15 minute fiecare. Castigatoarele din fiecare grupa, au jucat pentru locurile unu si doi, iar ocupantele locului secund din fiecare grupa s-au luptat pentru locurile trei si patru. Din Grupa A au facut parte |coala Gimnaziala Surduc, Scoala Gimnaziala Rus si Scoala Gimnaziala Hida, iar in Grupa B au fost repartizate dupa tragerea la sorti, Scoala Gimnaziala Nusfalau, Scoala Gimnaziala Bobota si Grup Scolar “Csery-Goga” Crasna.
Dupa disputarea partidelor din grupe, s-au intalnit in finala mare scolile din Rus si din Crasna, care au practicat un joc spectaculos, iar scorul final a fost unul cu multe goluri de o parte si de alta. La finalul meciului, s-a impus Grupul Scolar “Cserey-Goga” Crasna (profesor Gavril Todor), cu scorul de 23-18. Astfel, Grupul Scolar din Crasna este noua campioana judeteana la handbal baieti. In finala mica s-au intalnit scolile din Surduc si din Nusfalau, iar castigatoare a fost cea din Nusfalau, care s-a impus cu 10-8. Partidele au fost arbitrate de profesorii Marius Rus de la scoala din Chiesd, Veres Arpad, Boros Arpad, Teodor Atilla de la Grupul |colar “Cserey-Goga” Crasna.
Echipa din Crasna a fost alcatuita din urmatorii elevi: Pap Tibor, Szekely Arpad, Hegetus Tibor, Nagy Tamas, Szucs Sandor, Boldizsar Imre, Bogya Norbert, Boros Zoltan Arpad, Szechely Rolland, Szabo Roland, Szucs Sandor, Pap Zoltan-profesor Gavril Todor. Grupul Scolar din Crasna va participa in perioada 20-22 martie la etapa zonala, care va fi organizata in judetul nostru.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *