decembrie 2, 2022

Grigore Turda va evolua in Liga a II-a, la Pandurii Targu Jiu

O schimbare de situaţie a avut loc în cazul lui Grigore Turda, talentatul fundaş dreapta ce în sezonul trecut a evoluat pentru FC Zalău. Având în vedere viitorul sumbru al „alb-albaştrilor”, jucătorii ce în sezonul trecut au evoluat pentru gruparea de la poalele Meseşului au început să îşi caute alte angajamente. Printre primii care au plecat au fost Florin Istrate şi Grigore Turda, doi dintre cei mai buni jucători ai Zalăului în stagiunea precedentă. Dacă Istrate a semnat cu Performanţa Ighiu, Turda a plecat în cantonament cu ASU Poli Timişoara, iar după revenirea din stagiul de pregătire, cele două părţi urmau să semneze şi actele. Acest lucru nu s-a mai întâmplat, iar fundaşul a plecat de la gruparea de pe Bega. Având în vedere valoarea de care a dat dovadă la Zalău, dar nu numai, fundaşul nu a rămas mult timp fără echipă şi a cochetat cu Unirea Tăşnad, formaţie pentru care a disputat şi un meci amical. Totuşi, înainte de a-şi continua negocierile cu campioana judeţului Satu Mare, Grigore Turda a primit o ofertă de la un alt club din Liga a II-a. Astfel, pe fir a intrat nimeni alta decât Pandurii Târgu Jiu. După ce Mihai Teja s-a despărţit de fosta grupare din Liga 1, frâiele grupării gorjene au fost preluate de Adrian Iencsi. Să spunem că pentru o perioadă scurtă de timp, înainte de a ajunge la FC Zalău, Turda a mai cochetat cu Liga a II-a, astfel că timp de o lună a făcut parte din lotul Forestei Suceava, echipă la care antrenor era tot Adrian Iencsi. Grigore Turda a semnat un contract valabil pentru un sezon, cu opţiune pentru următoarele două sezoane cu gruparea gorjeană.

Astfel, fundaşul va avea din nou posibilitatea de a lucra cu antrenorul Adrian Iencsi. De asemenea, la Pandurii Târgu Jiu, Turda va fi din nou coleg de echipă cu Daniel Celea, un alt fost jucător al celor de la FC Zalău, care a ajuns în această vară la gruparea gorjeană. Să spunem că fundaşul a şi debutat pentru noua sa echipă într-un meci amical pe care Pandurii l-a câştigat cu 2 – 1 în faţa echipei de Liga a III-a, ACS Şirineasa. În această săptămână, la formaţia din Târgu Jiu au ajuns şi fundaşul stânga Florin Maxim (36 de ani, ex-FC Voluntari), dar şi mijlocaşul Adrian Şut (18 ani, ex-ASA Târgu Mureş), autor al unui gol în amicalul cu Şirineasa.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *