noiembrie 29, 2022

Greva Transurbis – ilegala

Greva spontana initiata miercuri, 15 aprilie, de catre soferii Transurbis, a fost declarata ilegala de catre instanta de judecata, iar vinovatii (care urmeaza sa fie identificati) vor suporta consecintele.
“Protestarii nu au respectat prevederile legale pentru ca nu au asigurat cel putin o treime din capacitatea normala de transport. Ziua de miercuri nu le va fi platita si, mai mult, persoanele care vor fi gasite vinovate, vor avea de platit si 136 de milioane de lei vechi, suma pe care noi am fi incasat-o intr-o zi normala de lucru”, a declarat Ioan Muresan, directorul Transurbis. El a mai precizat ca soferii au renuntat la greva dupa ce li s-a explicat ca vor primi bani pentru orele suplimentare (sau zile libere) dar numai in conditiile legii.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *