ianuarie 29, 2023

Sindicalistii Bancii Comerciale Romane (BCR) au anulat greva generala anuntata pentru astazi, dupa ce au primit o noua oferta din partea conducerii institutiei bancare.
Potrivit afirmatiilor lui Ciprian Ionescu, presedintele Sindicatului Liber din BCR, cele doua parti vor avea alte intalniri pentru a incerca sa ajunga la un acord in ceea ce priveste contractul colectiv de munca. “In ultima oferta a bancii sunt cuprinse primele de vacanta si de sarbatori, aceste stimulente fiind legate de un indicator al BCR care este mai usor de obtinut decat cel propus initial. Pe de alta parte, administratia este de acord cu platile compensatorii si cu indexarea salariilor cu 50% din rata inflatiei pe 2008. Nu am primit insa nici un semnal in ceea ce priveste majorarile salariale”, a spus liderul sindical.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut