septembrie 23, 2023

Greu la Titularizare. 49 de dascăli s-au retras din sala de examen

1

Dascălii au susținut miercuri, 12 iulie, examenul de titularizare pe post sau catedră în învățământul preuniversitar. Nu toți cei care s-au înscris la examen s-au și prezentat, iar alții au ieșit din sală invocând motive personale sau medicale.

În județul Sălaj, la proba scrisă din cadrul examenului de Titularizare, s-au înscris 527 candidaţi. Dintre aceștia 512 și-au validat fișa de înscriere, având dreptul de a participa la concurs. Au absentat 63 candidați, 9 candidați s-au retras din motive medicale, iar 40 s-au retras din motive personale. În total, au susținut proba scrisă 415 candidați, ale căror lucrări au fost trimise la centrele de evaluare din țară.

Nu s-au înregistrat incidente sau tentative de fraudă.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină minimum nota 7 (șapte) la proba scrisă.

Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidații trebuie să obțină minimum nota 5 (cinci) la proba scrisă.

Primele rezultate, înainte de contestații, vor fi afișate în data de 18 iulie, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Sălaj și pe site-ul http://titularizare.edu.ro

1 thought on “Greu la Titularizare. 49 de dascăli s-au retras din sala de examen

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut