septembrie 28, 2023

Grav accident rutier pe E81 (zona Meseș). Exercițiu de intervenție marca ISU Sălaj

0

Exercițiu de intervenție pe drumul E 81, zona Meseș

Pentru gestionarea promptă unor situații de urgență ce se pot produce în județul Sălaj, periodic, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Porolissum” Sălaj se pregătesc prin desfășurarea de exerciții, misiuni de recunoaștere și tabere de pregătire.


Astăzi, 31.01.2023, pompierii din cadrul Detașamentului Zalău au organizat și desfășurat un exercițiu cu forțe în teren pentru antrenarea structurilor de intervenție în cazul producerii unui accident rutier pe drumul E 81 (zona Meseș).
Scopul principal al acestei activități a fost acela de perfecționare a pregătirii practice a personalului operativ atât în ceea ce privește utilizarea tehnicii pentru descarcerare, cât și executarea manevrelor de acordare a primului ajutor medical calificat unei victime implicate într-un grav accident rutier.
Astfel de exerciții fac parte din pregătirea continuă a pompierilor în vederea gestionării eficiente în cazul producerii unei situații de urgență.

Compartimentul Informare și Relații Publice
Mr. Jacodi Lucian

Sursa informatiei: Exercițiu de intervenție pe drumul E 81, zona Meseș – Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Porolissum” al județului Sălaj (isusalaj.ro)

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut