septembrie 30, 2022

Grav accident rutier la Glod

Joi, în jurul orei 09.30, Garda Ileanda a fost solicitată să intervină la un eveniment rutier, în localitatea Glod, în care au fost implicate două autoturisme.
In urma incidentului, două persoane au fost rănite, una fiind încarcerată la sosirea echipelor de intervenție. A fost solicitat în sprijin si elicopterul Smurd din cadrul Punctului de Operare Aeromedical (POA) Jibou, care a transportat una din victime, inconștientă, la un spital din Cluj, a anunțat ISU SMURD Sălaj.

Un echipaj SMURD de la Ileanda a preluat cea de-a doua persoană rănită (conștientă) pentru a o transporta la Gherla.

“Polițiștii din Ileanda au fost solicitați să intervină la un eveniment rutier produs la ieșire din localitatea Glod spre Ileanda. În eveniment sunt implicate două autovehicule, fiecare conducător auto fiind singur în mașină. În urma impactului a rezultat rănirea celor doi șoferi, de 44 de ani, respectiv 53 de ani. Cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea acestui accident”, a transmis IPJ Sălaj.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.