septembrie 28, 2023

Granturi de cel mult 100.000 de euro pentru digitalizarea IMM-urilor

0

Antreprenorii români pot primi, prin PNRR, granturi în valoare de până la o sută de mii de euro pentru digitalizarea întreprinderilor mici și mijlocii.

Programul, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, beneficiază de o alocare de 347,5 milioane de euro și este destinat firmelor reglementate de Legea societăților nr. 31/1990, care se încadrează în categoria de IMM și au sediul social în România.

Lansarea Ghidului va avea loc în 15 decembrie, iar cei interesați vor putea depune proiectele în perioada 1 februarie 2023 – 30 martie 2023. Evaluarea proiectelor se va face în perioada 1 aprilie 2023 – 31 mai 2023. Prima etapă de semnare a contractelor va fi în 30 iunie, iar cea de-a doua etapă în 31 august 2023.

Apelul este unul competitiv și va sprijini următoarele tipuri de acțiuni: achiziții de hardware TIC; achiziții de echipamente pentru automatizări și robotică destinate fluxurilor tehnologice, integrate cu soluții digitale; dezvoltarea și/sau adaptarea aplicațiilor software/licențelor, inclusiv soluțiile de automatizare software de tip RPA, respectiv Robotic Process Automation; achiziții de tehnologii blockchain; achiziții de sisteme de inteligență artificială, machine learning, augmented reality, virtual reality; achiziționare website de prezentare; achiziția de servicii de tip cloud și IoT; instruirea personalului care va utiliza echipamentele TIC; consultanță/analiză pentru identificarea soluțiilor tehnice de care au nevoie IMM-urile etc.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut