septembrie 26, 2022

Graiul va invita la Festival!

MuzaFest a intrat in ultima saptamana. In fiecare zi va oferim sugestii pentru cele mai interesante programe care trebuie neaparat vazute in ultimele zile de festival.

Prezentarea celor mai bune lucrari din workshop
La finalul celor doua workshop-uri destinate tinerilor din Zalau – cel de fotografie si de benzi desenate – cele mai bune lucrari realizate de cursanti sunt prezentate in fata publicului. Astazi, de la ora 17,00, la Muzeul de Arta „Ioan Sima” se va proiecta slide-ul cu cele mai frumoase lucrari realizate de tineri.

Pro Musica in recital
Singura scoala privata de muzica din Zalau, Pro Musica, isi aduce in recital cei mai buni elevi. Concertul va avea loc la Muzeul de Arta „Ioan Sima”, cu incepere de la ora 18,00.
„Am dorit sa cream un spatiu alternativ, unde sa fie valorificata chemarea pentru arta. Este vorba de o scoala de muzica si arte plastice in care copiii isi pot perfectiona talentul sub indrumarea unor adevarati virtuosi, profesori ce vor ghida tinerele talente si in spatele carora se afla zeci de ani de experienta. Profesori care se pot mandri cu faptul ca elevii care si-au desavarsit, de-a lungul timpului, harul sub indrumarea lor au ajuns sa faca performanta pe marile scene nationale si internationale”, se arata in prezentarea scolii.
Si, chiar daca nu toti elevii au ales sa profeseze in domeniul artistic, contactul cu lumea magica a artei a reprezentat pentru ei o experienta care le-a atins si transformat existenta pentru totdeauna. De aceea, profesorii de la Pro Musica nu se adreseaza numai celor care doresc sa faca performante in domeniu, ci tuturor celor care vor sa-si cultive sensibilitatea pentru frumos.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.