Graiul Sălajului a incheiat un an editorial de excepție

Anul 2015 a adus și pentru coditianul Graiul Sălajului un plus calitativ. Cele mai importante evenimente din Sălaj relatate anul acesta în Graiul Sălajului au fost preluate pe larg de presa națională.
Graiul Sălajului a fost de departe principalul mijloc de informare al sălăjenilor, fapt demonstrat de o creștere cu 65 la sută a audienței site-ului www.graiulsalajului.ro față de anul trecut.
Imaginile exclusive de la inundațiile din luna mai de pe Valea Someșului au fost preluate de Pro TV, B1, România TV, Digi 24 și multe alte publicații tipărite sau online. În mare măsură au fost preluate subiecte ca scrisoarea împotriva sistemului a Biancăi Lucaciu, eleva de 10 absolut a Sălajului, sau reportajul și materialul video realizate de Artur Szekely când un TIR a provocat accidentul cutremurător din Brădet.
Un moment de vârf al audienței a fost pe 11 noiembrie, când a fost publicat articolul “Pericei face istorie – singura comună care dă națiunii doi prim-miniștri”. stop_coloana Articolul a fost preluat de Ziarul Financiar, unde s-a menținut pe parcursul zilei pe primul loc în topul celor mai citite informații al prestigioasei publicații, dar și de Gândul, TVR1, Antena 1 și multe alte publicații locale și naționale.
Graiul Sălajului a avut și o colaborare excepțională cu echipa TVR2 pentru documentarea emisiunii “Dreptul la memorie”, realizată cu sprijinul Institutului Național pentru Investigarea Crimelor Comunismului. Colegul nostru Eduard Fărcaș a publicat cu această ocazie un serial despre supraviețuitorii sălăjeni ai ororilor comunismului.
Tot meritul este al cititorilor noștri, care aleg informația de calitate și nu se lasă duși pe piste false când se informează, încurajând astfel echipa de la Graiul Sălajului să ridice ștacheta.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *