septembrie 21, 2023

Graiul Sălajului rămâne în topul preferințelor cititorilor

0

Graiul Sălajului rămâne singurul cotidian local care apare în TOP 30 al celor mai accesate site-uri din România

Și în luna august, Graiul Sălajului a fost singurul cotidian din județ care figurează în TOP 30 al celor mai accesate site-uri din România.

Potrivit măsurătorilor efectuate de trafic.ro, site-ul graiulsalajului.ro s-a clasat luna trecută pe poziția 25, cu un număr de 376.845 utilizatori, 559.884 de vizite și 338.963 de afișări.

Publicația se situează pe locul 21 în categoria Stiri/Massmedia și pe locul 7 în subcategoria Ziare Online.

Următorul ziar sălăjean din clasamentul realizat la nivel național se situează pe poziția 58, cu un număr semnificativ mai mic de utilizatori și vizite pe site (42.518 utilizatori, 81.999 de vizite și 147.262 de afișări). Acesta ocupă locul 46 în categoria Stiri/Massmedia și locul 13 în subcategoria Ziare Online.

În luna iulie, site-ul graiulsalajului.ro a ocupat tot poziția 25 în clasamentul general, care include în total 102 site-uri din România. În iunie, Graiul Sălajului a fost, de asemenea, lider în piața locală, cu o poziționare pe locul 23 la nivel național în clasamentul realizat de trafic.ro.

Vă mulțumim pentru că citiți Graiul Sălajului și accesați site-ul graiulsalajului.ro!

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut