februarie 5, 2023

Gontariu a fost de neoprit in atac

Echipa masculina de volei a Romaniei a castigat cu 3:0 meciul cu Bosnia-Hertegovina, calificandu-se in a doua faza a preliminariilor CM 2010. Tricolorii au ocupat primul loc in turneul de la Viena, castigand toate meciurile (3:2 cu Ungaria si 3:0 cu Austria in zilele precedente).
In faza a doua a preliminariilor CM,din luna mai, Romania va juca in grupa G, alaturi de Grecia (gazda turneului), Portugalia, Slovenia si Danemarca. Din aceasta grupa, primele trei clasate vor merge in Play-off.
Punctele Romaniei au fost reusite din atac (35), blocaj (13), serviciu (4) si din erorile adversarului (23). Pentru Romania au punctat: Dascalu 3p (3p din blocaj), Began 1p (1p la blocaj), Olteanu 14p (13p din atac, 1p din serviciu), Borota 7p (5p din atac, 2p la blocaj), Gontariu 20p (17p din atac, 2p la blocaj, 1 din serviciu), Stancu 6p (4p la blocaj, 2p din serviciu), Lica 1p (1p la blocaj).
Romania: Marius Lucian Dascalu, Radu Began, Razvan Parpala, Bogdan Alexandru Olteanu, Florin Voinea, Dan Borota, Laurentiu Lica, Adrian Gontariu- Remat Zalau, Sergiu Stancu, Dragos Cristian Pavel, Adrian Nicolae Feher, Andrei Laza.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut