La sfarsitul saptamanii trecute a avut loc la Zalau, Cupa Junior, la fotbal destinata copiilor nascuti in anii 1999 si 2000. Competitia s-a bucurat de un inalt succes, partidele de fotbal oferite de micii fotbalisti i-au incantat pe spectatorii prezenti. Intrecerea a fost organizata in scopul de a scoate in evidenta calitatile micilor fotbalisti, dar si de a crea legaturi profesionale intre cluburile participante, pe viitor.
In urma jocurilor la categoria 1999, cupa i-a revenit formatiei Gloria Bistrita,pe locul doi s-a clasat Gloria Bistrita Red, iar podiumul a fost incheiat de Markel Oradea. Locurile 4 si 5 au revenit formatiilor locale, FC Zalau si AS Ambia.
La categoria 2000, competitia a fost castigata de fotbalistii de la Industria Sarmei Campia Turzii. ACS Kinder Targu Mures s-a clasat pe locul doi, iar FC Simleu Silvaniei a terminat pe ultima treapta a podiumului. Locurile 4, 5, 6, 7, au fost ocupate de FC Zalau, CS Viitorul, CSS Zalau, AS Ambia.
Presedintele clubului organizator, AS Ambia Zalau, Radu Costin, tine sa multumeasca pe aceasta cale Primariei Zalau si sponsorilor pentru sprijinul acordat.