decembrie 2, 2022

Gigi Becali candideaza la alegerile europarlamentare pe listele PRM

Vicepresedintele PRM Dan Claudiu Tanasescu a declarat, miercuri, ca Gigi Becali se va regasi pe listele partidului pentru europarlamentare, formatiunea condusa de CV Tudor primind confirmare din partea acestuia ca accepta invitatia de a candida la PE.
Tanasescu a declarat ca inca lucreaza la liste, care ar urma sa fie depuse, miercuri, in jurul orei 13.00.
Pe prima pozitie a listei se afla C. V. Tudor, cea de a doua pozitie este ocupata de Gigi Becali, urmat, in ordine, de fiul lui Dan Claudiu Tanasescu, Ciprian Tanasescu, de Eugen Mihaescu, Angela Balan si Dumitru Avram. Liderul PRM CV Tudor a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca ii ofera lui Gigi Becali locul al doilea pe listele partidului pentru europarlamentare. Vadim Tudor a precizat ca ii intinde o mana finantatorului FC Steaua, precizand ca nu este vorba despre o alianta intre PRM si PNG, condus de Gigi Becali.
Gigi Becali se afla in arest pentru 29 de zile, fiind acuzat de lipsire de libertate in mod nelegal.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *