septembrie 22, 2023

Gigi Becali, anchetat de Parchet pentru fals

0

Gigi Becali va fi anchetat de procurorii Parchetului Judecatoriei Sectorului 1 pentru un posibil fals comis in declaratia de avere depusa cu ocazia candidaturii sale pentru alegerile europarlamentare din 7 iunie, au declarat, marti, agentiei MEDIAFAX, surse din institutie. “Agentia Nationala de Integritate (ANI) a analizat declaratia de avere a candidatului Gigi Becali si a decis ca exista posibilitatea ca acesta sa fi comis un fals atunci cand a intocmit documentul. In aceste conditii, am decis sa sesizam Parchetul pentru a investiga posibilul fals”, au declarat, marti, sursele citate.
Declaratia de avere a lui Gigi Becali, candidat pe listele PRM pentru alegerile europarlamentare, este la fel cu cea depusa de omul de afaceri in octombrie 2008, in contextul candidaturii sale pentru un loc in Parlamentul Romaniei, singura diferenta fiind un imprumut de 12 milioane de euro.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut