septembrie 21, 2023

Gică Popescu a cumpărat terenuri la Zalău pentru construcția unor spații comerciale

1

Fostul internațional Gică Popescu a achiziționat teren la Zalău, pentru a construi spații comerciale.

Potrivit informațiilor furnizate de primarul Ionel Ciunt, care a avut o întâlnire cu acesta zilele trecute, terenul a fost achiziționat din mediul privat, iar zilele trecute Gigă Popesu a depus la primărie documentația necesară pentru a obține avizele și autorizațiile necesare demarării construcției unui imobil cu destinație comerccială.

Suprafața de teren cumpărată de Gică Popescu e situată în zona Hanul Drumeților, lângă sensul giratoriu, la coborârea pe Corneliu Coposu, în spatele spălătoriei auto.

O primă bucată de teren ar fi fost cumpărată de fotbalist în urmă cu mai bine de un an, iar acum au fost adăugate alte parcele, inclusiv terenul pe care se află spălătoria.

Cel mai probabil, investiția presupune realizarea unui hipermarket Kaufland.

“Suntem alături de toți care vor să facă ceva la Zalău. Noi nu suntem parte nici la proiectul privind șoseaua de centură a orașului, dar ne interesează în mod deosebit, din fericire se lucrează deja, a început procesul de descărcare arheologică în zonă”, spune primarul Ionel Ciunt.

1 thought on “Gică Popescu a cumpărat terenuri la Zalău pentru construcția unor spații comerciale

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut