Gică Hagi: „Vlad Morar este un jucător bun şi se vede că are calitate!”

Gică Hagi: „Vlad Morar este un jucător bun şi se vede că are calitate!”

La finalul jocului cu Dinamo Bucureşti, partidă în care a debutat şi Vlad Morar, “regele” a avut câteva cuvinte frumoase la adresa sălăjeanului

În iarbă, Gică Hagi a devenit “rege”, fiind locomotiva generaţiei de aur, care a realizat cele mai notabile rezultate din  istoria fotbalului românesc.

Chiar dacă şi-a început cariera de antrenor cu paşi timizi, încet-încet, Hagi începe să strălucească şi pe banca tehnică, iar Viitorul antrenat de acesta este lider în România.

Pe lângă rezultatele din teren, fostul internaţional are încă un mare merit: promovează tineri cu calităţi, iar munca sa a început deja să îşi găsească răsplata, din moment ce fotbalişti formaţi de el au ajuns la Naţională sau au fost transferaţi la cluburi importante din ţară, dar şi în străinătate.

De la începutul acestui an, sub comanda lui Gică Hagi se află şi un fotbalist originar din Sălaj. Este vorba despre Vlad Morar, cel care are posibilitatea de a face pasul spre un club mare  sau chiar către Naţională.

La 23 de ani, fotbalistul din Crişeni a semnat un contract pe doi ani şi jumătate cu Viitorul, iar în ultima etapă, Vlăduţ şi-a făcut debutul tocmai în faţa formaţiei de suflet, Dinamo Bucureşti!

Titular în Ştefan cel Mare, sălăjeanul a jucat până în minutul 57, suficient pentru ca antrenorul său să poată să îşi sublinieze din nou aprecierile asupra sa. “Vlad Morar este un jucător bun şi să vede că are calitate!”, a declarat Gigă Hagi la finalul jocului cu Dinamo.

În următoarea rundă, Morar poate să îşi arate din nou calităţile, în partida pe care Viitorul o va desfăşura luni pe teren propriu, în faţa celor de la Pandurii Târgu Jiu.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *