septembrie 24, 2023

Gheorghe Tadici: Vom juca handbal cu Gloria 2018, formație care are un buget de 5 ori mai mare ca al nostru

1

Tehnicianul echipei HC Zalău, Gheorghe Tadici, a declarat, pentru stiribn.ro, înaintea jocului disputat sâmbătă, pe teren propriu, în campionat, contra celor de la CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, că formația pe care o antrenează are de înfruntat o echipă care “are un buget de 5 ori mai mare”.

„Vom încerca să jucăm un handbal bun, să ne apărăm șansele pe care le avem, contra unei formații care are un buget de cel puțin 5 ori mai mare ca al nostru si care se bate în ultimii ani la locurile de pe podium.

Cei de la Consiliul Județean Bistrița-Năsăud oferă handbalistelor de acolo, printre cele mai bune condiții din handbalul european, în timp ce Consiliul Județean Sălaj ne-a tăiat anul acesta 350 000 de lei din buget, în condițiile în care trebuie să jucăm și în campionatul de Tineret, iar cheltuiala acolo ajunge undeva la 100.000 de euro.

Ne bazăm pe un lot tânăr, în timp ce Bistrița are în lot 4-5 jucătoare ale echipei nationale a României, plus încă 3-4 ale altor naționale. Deși diferența de bugete este una foarte mare, sper ca pe teren aceasta să nu se vadă la același nivel, iar evoluția handbalistelor mele să fie una care să ne dea speranțe și pentru meciurile care vin, obiectivul nostru fiind să ne salvăm de la retrogradare.

Încă un lucru: sper ca brigada de arbitri să nu lase iar echipa mea fără antrenor principal pe bancă timp de 34 de minute, așa cum s-a întâmplat etapa trecută în meciul nostru de la Brăila“, a declarat, înaintea meciului, Gheorghe Tadici pentru stiribn.ro.

HC Zalău a pierdut la limită, scor 21 – 23, după ce la pauză a condus cu scorul de 11 – 10.

“Într-o atmosferă frumoasă și o sală plină, am demonstrat că împreună suntem mai puternici. Am ieșit cu capul sus din această luptă și suntem pregătiți pentru următoarele care vor mai urma.

Nu am reușit să vă oferim o victorie, dar am luptat pentru fiecare minge și am condus peste 50 de minute împotriva unui adversar foarte valoros.

Fetele noastre au luptat exemplar, iar diferența uriașă dintre bugete nu s-a văzut nici o clipă pe teren.

Vă mulțumim tuturor pentru susținere!”, a fost mesajul transmis la finalul partidei.

1 thought on “Gheorghe Tadici: Vom juca handbal cu Gloria 2018, formație care are un buget de 5 ori mai mare ca al nostru

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut