octombrie 1, 2022

Gheorghe Tadici: Toata lumea a facut transferuri, vom face si noi, însa nu vom aduce handbaliste de pe laptopuri si facebook!

HC Zalau nu se grabeste la transferuri, însa conducerea va aduce cel putin 4 jucatoare în perioada urmatoare

rn

Imediat dupa terminarea campionatului, HC Zalau s-a despartit de Ana-Maria Dragut, Paula Visan, Larisa Tamas si Ana Ciolan, care erau la final de contract cu gruparea de sub Meses.
Tot spre finalul stagiunii trecute, conducerea a ajuns la o întelegere cu alte jucatoare importante din lot care si-au prelungit întelegerile, însa pentru sezonul urmator mai trebuie câteva întariri. De fapt, Tadici a si spus ca HC Zalau va avea un lot bun si în campionatul urmator, însa deocamdata nu a aparut nicio noutate la echipa.
Daca alte formatii s-au grabit sa faca transferuri, HC Zalau înca este în cautari, dar managerul de la formatia zalauana a dat asigurari ca în perioada urmatoare vor veni si jucatoare noi. Însa, nu va aduce joacatoare doar de dragul de a aduce, de pe interenet sau retele de socializare.
”Din moment ce au plecat unele jucatoare, vom aduce altele. Deocamdata nu stim cine vor fi si mai asteptam sa se relanseze piata. Am vazut ca toata lumea s-a grabit sa faca transferuri, vom face si noi, dar nu cum fac altii care aduc jucatoare luate de pe laptopuri si de pe facebook, unde jucatoarele straine îsi posteaza doar lucrurile pozitive si doar fazele în care sunt eficiente. Îsi aleg meciurile în care au avut un randament bun, iar în momentul în care apar la treaba îti dai seama ca de fapt sunt cu totul altele. Jucatoarele care migreaza de la o echipa la alta dupa doar un an ramâne de vazut ce vor face, inclusiv cel care au plecat de la Zalau”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.
HC Zalau va avea un lot de 16 jucatoare si în sezonul 2018 – 2019, iar Tadici are în plan sa transfere doar jucatoare din România.
“Vom ramâne cu un efectiv de 16 handbaliste. Jucatoare de transferat sunt cu zecile, mai multe straine si mai putine jucatoare de valoare din România. Mercenare gasim pe toate gardurile, dar nu avem nevoie de asa ceva”, a încheiat antrenorul Zalaului.
Dintre echipele care vor participa în sezonul urmator al Ligii Nationale, doar HC Zalau si Danubius Galati înca nu au “miscat” pe piata transferurilor. Cele mai active au fost nou-promovatele Minaur Baia Mare si Gloria Buzau, care au bifat opt, respectiv noua achizitii!

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.