septembrie 28, 2022

Gheorghe Tadici: “Sunt multumit de joc, iar scorul este onorabil”

Managerul general al formatiei HC Zalau, Gheorghe Tadici, s-a aratat multumit dupa prestatia din jocul pierdut de zalauance in fata Rulmentului din Brasov, scor 30-34 (12-19). Dupa aceasta victorie, formatia de sub Tampa a urcat pe prima pozitie in clasamentul Ligii Nationale la handbal feminin. “Sunt multumit de joc, fetele au pus in practica aproape tot ce am pregatit inainte de meci, mai putin fazele cu superioritate numerica. Din pacate, am luat 5-6 goluri in superioritate numerica, iar noi nu am reusit sa marcam. In final, nu se putea obtine mai mult, iar daca partea stanga functiona, eu zic ca meciul era mai echilibrat. Multumesc pe aceasta cale publicului, care a umplut sala pana la refuz”, a declarat la finalul meciului Gheorghe Tadici. Managerul general a facut cateva comentarii asupra modului cum a arbitrat cuplul Pop/Mokany, din Hunedoara, spunand, ca “s-au primit goluri din pasi, dar au fost si faze care nu s-au fluierat”, a incheiat Tadici.
Herbert Muller, antrenorul Brasovului, a spus, la finalul intalnirii, ca HC Zalau este o echipa muncitoare, harnica si care progreseaza de la meci, la meci.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.