Gheorghe Tadici, invitatul de marca la “Meciul Generatiilor” de la CNS Zalau

Managerul de la HC Zalau a fost prezent la evenimentul de saptamana trecuta de la CNS Zalau, acolo unde Gheorghe Tadici a fost o scurta perioada de timp cadru didactic. La “meciul generatiilor” invitati speciali au mai fost voleibalistii Rares Balean si Adrian Pop, fosti elevi ai acestei unitati de invatamant

rn

Finalul anului scolar a adus un nou meci de gala la CNS Zalau, organizat intre profesorii si elevii unitatii de invatamant care in acest an au terminat clasa a XII-a.
“Meciul Generatiilor” asa cum a fost intitulat acest eveniment a avut loc miercurea trecuta, pe terenul de sport din incinta liceului si a avut si trei invitati speciali, Rares Balean (component al echipei Volei Municipal Zalau), Adrian Pop (voleibalist la Universitatea Cluj), dar si Gheorghe Tadici, unul dintre cei mai titrati antrenori de handbal din Romania.
Antrenorul de la HC Zalau si-a adus aminte cu mare placere de perioada cand era cadru didactic la aceasta unitate de invatamant, in 1974 si le-a povestit celor prezenti si despre perioada cand Didactica Zalau isi disputa meciurile chiar pe terenul de sport din incinta Colegiului National Silvania.
Au avut loc doua meciuri demonstrative, iar de fiecare data, echipa profesorilor a iesit invingatoare. Primul joc a fost cu elevii clasei a XII-a C si s-a incheiat cu 1 – 0, unicul marcator fiind Florin Morar, profesorul de informatica, cel care a fost si organizatorul acestui eveniment.
Tot profesorii au iesit invingatori si in al doilea joc, cel cu elevii clasei a XII-a E. De data aceasta scorul final a fost si mai clar, 3 – 0 marcatori fiind directorul Vasile Bulgarean, Florin Morar si Grigore turcas. Ambele partide s-au bucurat de o asistenta numeroasa si au fost comentate de catre Dumitru Barjac, fostul crainic de la Stadionul Municipal si fost profesor de istorie la CNS Zalau.
intre personalitatile prezente la acest eveniment s-a numarat si Ioan Morar – fostul presedinte de la FC Zalau. Fiul sau – Bogdan Morar a evoluat in echipa clasei XII E, iar pentru acest joc, toti componentii echipei au purtat fostul echipament de la FC Zalau, formatie care s-a desfiintat in vara anului trecut.
“A fost un eveniment reusit la care am invitat ca in fiecare an personalitati de marca din lumea sportului, care au trecut prin curtea scolii noastre. Evenimentul s-a bucurat de o asistenta mare si atmosfera a fost animata de comentatorul sportiv, fostul profesor de istorie, Dumitru Barjac. Ramane o traditie frumoasa acest meci al generatiilor si speram sa o ducem mai departe cu succes”, ne-a declarat profesorul Florin Morar.
Componenta echipei profesorilor: Vasile “sefu” Bulgarean, Florin “Tunul” Morar, Victor “Doamne ajuta” Danga, Grigore “Repara tot” turcas, Faluvegi “Newton” Ervin, Tarr “Sandor Puhl” Adorjan, Fazakas “Banderas” Istvan, Calin “Duhovnicul” Ciurte si Ghita “Vrednic este” Revnic. Antrenori: Marcel “Del Bosque” Berceanu si Ioan “Guardiola” Jecan.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *