ianuarie 28, 2023

Gheorghe Retevoescu – presedintele PRM Salaj

Daca pana in urma cu cateva zile, Organizatia PRM Salaj avea un presedinte interimar, de sambata, 28 martie, aceasta formatiune politica din judet are un presedinte ales in persoana domnului Gheorghe Retevoescu.
Alegerea acestuia in functia de presedinte al Filialei Salaj a PRM a avut loc in cadrul Conferintei judetene, care si-a desfasurat lucrarile in Sala “Avram Iancu” a Primariei Zalau. Inainte de alegerea presedintelui, in cadrul conferintei a fost prezentat Raportul de activitate a Filialei Salaj a PRM pe anul 2008.
La conferinta de sambata a peremistilor salajeni a fost prezent si dl. Gheorghe Funar, secretarul general al “evenimentele” de ieri si de azi de pe scena politica si economica a tarii, criticandu-i, fara ocolisuri, pe cei ce n-au avut si n-au scrupule cand e vorba de a se infrupta din avutul national.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut