Gheorghe Pop: Impozitarea tuturor pensiilor este un „genocid pentru pensionari”

0
18

Grupul PDL din Senatul Romaniei a lansat in ultima perioada ideea impozitarii tuturor pensiilor, la pachet cu reducerea taxei pe valoarea adaugata si a cotei unice de impozitare. Aceasta initiativa este catalogata de senatorul PSD Gheorghe Pop drept un „scenariu cinic pentru o masa de oameni fara capacitatea de a se apara”. Intr-o declaratie politica sustinuta in plenul Senatului, parlamentarul salajean sustine ca „pensionarul este chemat acum sa plateasca, din nou, pentru incompetenta si furtul generalizat al actualei puteri”. „In opinia mea, avem de a face cu o alta masura criminala pe care cei de la PDL o pregatesc cu scopul de a distruge metodic, deliberat si sistematic pensionarii din Romania. O noua micsorare a pensiilor va avea ca efect impingerea spre saracie a unor grupuri mari de pensionari. In prezent, aproape 90 la suta din pensionari au pensii sub 1.000 lei”, declara Gheorghe Pop. Impozitarea pensiilor se vrea in conditiile in care „cheltuielile sociale publice sunt cele mai mici, ca proportie din buget, din Europa, iar in domeniul social suntem la marginea Europei(…) PSD a avertizat-o din timp pe Elena Udrea ca risipa din ultimii ani – pe asa-zise «investitii» in telegondole nefunctionale, centre de tratament inchise a doua zi dupa inaugurare sau terenuri de sport in panta – se afla printre cauzele deficitului inregistrat la bugetul Romaniei. Si pentru toate aceste aberatii platesc bineinteles pensionarii”, conchide senatorul Pop.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.